top of page
expat-netherlands-1920x1080.jpeg

Over Ons

“Onze focus ligt op betaalbare en duurzame huurwoningen”

Dutch Green Capital Partners is een verticaal geïntegreerde ontwikkelaar, investment manager en asset manager van betaalbare huurwoningen in Nederland.

Missie

Onze missie is geslaagd als wij in samenwerking met onze lokale partners een betaalbaar en duurzaam wooncomplex hebben opgeleverd, wat onze huurders een fijne woning en onze investeerders een stabiel rendement oplevert. Daarnaast ligt onze focus op excellent asset management en houden we het beheer van de woningen in eigen hand. Hiermee zorgen we ervoor dat de huurderstevredenheid hoog, en de beheerkosten laag blijven. 

Strategie

Onze primaire focus ligt op eeuwigdurend betaalbare huurwoningen, gelegen aan de randen van grootstedelijke gebieden in Nederland, die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Deze woningen zijn duurzaam, circulair en bieden een fijne en betaalbare woonomgeving voor gezinnen en werkende stellen. Met de gemeente van wie we de grond kopen leggen we contractueel vast dat de woningen eeuwigdurend betaalbaar blijven.

Team

Ons team bestaat uit ervaren vastgoedprofessionals met een passie voor duurzame investeringen, woningen en mensen. Wij zijn van mening dat de woningmarkt toegankelijk moet, en ook kán zijn voor iedereen. Wij zetten onze gezamenlijke kennis en ervaring in om dit waar te maken. Hierbij streven wij altijd naar de hoogste standaarden op het gebied van transparantie, integriteit en kwaliteit.

bottom of page